x

Trka uz Beograđanku 2017

Trka uz Beograđanku 2017 Autor fotografije: Dragan Skorić / Savremenisport.com

30. Trka uz Beograđanku održaće se u nedelju, 30. aprila 2017. godine, u Beogradu, u organizaciji Studia B, a pod pokroviteljstvom Ministartsva omladine i sporta Srbije i Sekretarijata za sport i omladinu Beograda.


Pre više od 3 decenije, kada se uz stepenice trčalo još samo u Njujorku (Trka uz Empire State Building), Beograd je zahvaljujući Studiju B dobio trku uz stepenište Palate Beograd.

Ovogodišnja trka uz Beograđanku održaće se uz stepenište Palate Beograd, sa startom u 10:00 časova.

Programom trke uz Beograđanku predviđeno je učešće atletičara i atletičarki iz naših klubova, rekreativaca i vatrogasaca koji će trčati stepenicama od prizemlja Palate Beograd do prostorija radija Studio B na 23. spratu. Takođe programom manifestacije, prijavljivanje učesnika/ca predviđeno je do neposredno pre starta, dok je start trke predviđen u 10:00 časova.

Pravo učešća na trci uz Beograđanku imaće svi zainteresovani, koji se osećaju psiho-fizički sposobnim za ovakav vid aktivnosti.

Prijavljivanje zainteresovanih učesnika/ca za učešće na trci uz Beograđanku obavljaće se na licu mesta, na dan trke, neposredno pre starta.


Za najuspešnije takmičare/ke trke uz Beograđanku predviđene su vredne nagrade.


Više informacija o trci uz Beograđanku možete dobiti putem telefona +381 63 33 84 70.

 

Autor: Marko Skorić Održavanje: od 30.04.2017. do 30.04.2017.

PODACI O ORGANIZATORU

Naziv Organizatora: Studio B
Mesto: Beograd
Adresa:
Kontakt tel. #1:
Kontakt tel. #2:
Faks:
Mobilni telefon:
E-Mail adresa:
Web sajt:
Facebook:
Twitter:
Instagram:

PROČITAJTE JOŠ...