x

Evropski kup u trčanju na 10 Km 2017

Evropski kup u trčanju na 10 Km 2017

21. Evropski kup u trčanju na 10 Km održaće se u subotu, 10. juna 2017. godine, u Minsku (Belorusija), u organizaciji Atletskog saveza Belorusije i Evropske atletske asocijacije (EAA).


Evropski kup u trčanju na 10 Km predstavlja takmičenje koje se održava jednom godišnje, počevši od 1997. godine, u organizaciji Evropske atletske asocijacije (European Athletics Association - EAA).

Ovogodišnji Evropski kup u trčanju na 10 Km održaće održaće se u Minsku u Belorusiji, u skaldu sa pravilima Evropske atletske asocijacije (EAA).

Programom Evropskog kupa u trčanju na 10 Km predviđena su pojedinačna i ekipna takmičenja u muškoj i žeskoj konkurenciji.

Pravo učešća na Evropskom kupu u trčanju na 10 Km imaće svi zainteresovani i kvalifikovani takmičari/ke u konkurenciji seniora i seniorki.

Najuspešniji takmičari/ke na prošlogodišnjem takmičenju koje je održavno 2016. godine, u  Mersinu (Turska) bili su: Daniele Meucci (Italija) u muškoj, odnosno Esma Aydemir (Turska) u ženskoj konkurenciji. U ekipnoj konkurenciji najuspešnije ekipe bile su reprezentacija Italije u muškoj, odnosno reprezentacija Velike Britanije u ženskoj konkurenciji.

 

Autor: Marko Skorić Održavanje: od 10.06.2017. do 10.06.2017.

Još fotografija:

PODACI O ORGANIZATORU

Naziv Organizatora: Atletski savez Belorusije; Evropska atletska asocijacija (EAA)
Mesto: Minsk (Belorusija)
Adresa:
Kontakt tel. #1:
Kontakt tel. #2:
Faks:
Mobilni telefon:
E-Mail adresa:
Web sajt:
Facebook:
Twitter:
Instagram:

PROČITAJTE JOŠ...