x

Red Bull Half Court turnir Novi Sad 2021

Red Bull Half Court turnir Novi Sad 2021 Foto: Red Bull Srbija

3x3 turnir u uličnom basketu, pod nazivom "Red Bull Half Court turnir" održaće se u subotu, 19. juna 2021. godine, u Novom Sadu, u organizaciji Red Bull Srbija.


Red Bull Half Court, koji je domaćoj publici poznat pod prethodnim imenom Red Bull Reign, vraća se nakon 3 godine pauze u Srbiju. Ovaj dinamični 3x3 turnir koji propagira kulturu uličnog basketa, kulminiraće svetskom finalnom završnicom u Moskvi u septembru, gde će se više od 20 zemalja takmičiti za prvo mesto.


Turnir uličnog basketa, Red Bull Half Court, stiže prvi put u Novi Sad


Kako bi povratak Red Bull Half Court turnira bio još interesantniji, uz novo ime, ove godine realizovana je i specijalna akcija “Kreiraj Svoj Teren” u kome su svi imali mogućnost da se prijave i oprobaju kao dizajneri terena. Ovogodišnji pobednički teren je kreirao mladi dizajner iz Novog Sada, Uroš Babić a kako će teren izgledati, možete videti ovde.


Ovogodišnji Red Bull Half Court Novi Sad održeće se na sveže dizajniranom terenu "Kocka" na Limanu (ul. 1300 kaplara, Liman III, Novi Sad, Srbija), i biće održan u skladu sa epidemiološkim merama važećim na dan turnira.


KO? Red Bull Half Court turnir Novi Sad

ŠTA? basket 3X3, ulični basket

KAD? 19. jun 2021. 

GDE? teren Kocka (Novi Sad)


Prijavljivanje zainteresovanih učesnika za učešće na Red Bull Half Court Novi Sad obavljaće se putem online formulara. Prijave fukcionišu po principu “first come – first serve” odnosno prvih 12 timova koji se prijave za turnir stiču pravo učestvovanja, a još 4 tima od svih prijavljenih će organizator pozvati da učestvuju u turniru.


U Novom Sadu održan turnir u 3x3 basketu Red Bull Half Court



Za najuspešniju ekipu Red Bull Half Court turnir Novi Sad predviđena je nagrada u vidu učestvovanja na svetskom finalu turnira Red Bull Half Court, koje će biti održano u Moskvi dana 04. 09. 2021. godine, sa plaćenim troškovima putovanja i smeštaja u periodu od 03. 09. 2021. godine do 05. 09. 2021. godine, kao i iznos prikupljen na dan Turnira od plaćenih kotizacije timova učesnika Turnira.



Napomena:

-Prijavljivanje će biti moguće do 15.06.2021. godine u 23:59:59h.

-Prijavljivanje za Turnir neće biti moguće posle zatvaranja prijava ili na dan održavanja Turnira.

-Imena timova biće objavljena najkasnije do srede 16. 06.2021. na sajtu redbull.rs.

-Tim mora da ima četiri člana i moraju da ga čine učesnici muškog pola državljani Republike Srbije.

-Svi učesnici moraju popuniti prijavni formular i uplatiti kotizaciju za učestvovanje na Turniru u iznosu o 500,00 RSD po osobi, odnosno 2.000,00 po timu na licu mesta pred početak turnira.

-Plaćanje kotizacija se vrši na dan Turnira, na samoj lokaciji održavanja Turnira, najkasnije 1 sat pre početka Turnira osobi zaduženoj za prikupljanje sredstava od strane Organizatora.

-Sav prikupljeni novac od kotizacija ide u nagradni fond i dodeljuje se pobedničkom timu na Turniru.

-Učesnici se takmiče na turniru prema važećem internacionalnom pravilinku igre turnira u 3x3 basketu Red Bull Half Court.

-Popunjavanjem prijave i uplatom kotizacije svaki učesnik stiče pravo na učesnički paket. 

-Učesnički paket za svakog učesnika Turnira obuhvata sledeće: pravo učešća na Turniru; majicu Red Bull Half Court; dva gornja dela košarkaškog dresa Red Bull Half Court – plave i sive boje; mogućnost osveženja energetskim pićem Red Bull i vodom tokom trajanja turnira; medicinsku pomoć na Turniru; mogućnost osvajanja glavne nagrade Turnira.

-Minimalna starosna dob za učestvovanje na Turniru je 18 godina na dan održavanja Turnira, 19.06.2021. Organizator će odbiti učesnike koji ne ispunjavaju starosni kriterijum.

-Svi učesnici moraju dostaviti potvrdu da su fizički i zdravstveno sposobni za učestvovanje na Turniru i moraju imati osiguranje za učestvovanje na sportskim manifestacijama koje važi na dan Turnira;

-Organizator neće odobriti nastupanje učesnicima koji ne ispunjavaju pomenute kriterijume i može u svakom trenutku da zatraži na uvid pomenuta dokumenta.

-Svi učesnici dužni su da se pridžavaju važećeg internacionalnog pravilinka Turnira, “fair play” pravila, kao i da poštuju sudijske odluke i ostale učesnike;

-Proglašenje pobedničkog tima će biti organizovano na mestu održavanja Turnira, neposredno po završetku istog.



-Ukoliko se dobitnici nagrada ne pojave na ceremoniji, Organizator se ne obavezuje da nagrade uruči dobitniku, već može da ih uruči drugoplasirnom timu ili humanitarnoj organizaciji po svom izboru.

-Svaki učesnik Turnira odgovoran je za sopstvenu sigurnost tokom Turnira;

-Organizator Turnira ne preuzima nikakvu odgovornost za moguće povrede ili štetu koju je zadobio ili prouzrokovao učesnik Turnira prema drugim učesnicima ili trećim licima;

-Prijavom za Turnir i obaveznim potpisivanjem Izjave o odricanju od odgovornosti učesnici Turnira preuzimanju na sebe sve rizike povezane sa učestvovanjem na Turniru i odriču se od finansijskih i/ili robnih potraživanja prema Organizatoru u slučaju nastanka pomenutih okolnosti;

-Prijavom za Turnir i potpisivanjem Izjave o odricanju od odgovornosti učesnici potvrđuju da su svesni i da se slažu da je Turnir sportska manifestacija koja zahteva visoku psihofizičku spremu i formu, kao i sport u kome postoji opasnost od ozbiljnih povreda, bolesti, smrti i ili štete za učesnike, sportske i druge opreme;

-Organizator nije odgovoran za bilo koju nastalu štetu na opremi učesnika ili bilo kojoj trećoj strani;

-Organizator nije odgovoran u koliko dođe do bilo kakvih smetnji u zdravlju učesnika tokom i nakon Turnira, te da je svaki učesnik dužan voditi brigu o unošenju dovoljno tečnosti i hrane pre, tokom i posle Turnira;

-Organizator će obezbediti beskontaktno merenje temperature, kao i dezinfekciju ruku za sve učesnike Turnira i članove osoblja čije radno mesto podrazumeva prisustvo zoni održavanja Turnira. 

-Nošenje zaštitnih maski je obavezno, kao i poštovanje fizičke distance od 2 metra. -Jasna uputstva i pravila poštovanja mera zaštite od infekcije virusom Covid-19 biće istaknuta na više vidljivih mesta širom Start zone.

-Organizator zadržava pravo zabrane takmičenja učesniku/učesnicima koji se ne pridržavaju ovih Pravila Turnira;

-Učesnik Turnira se apsloutno odriče prava od potraživanja moguće štete od Organizatora.

-Organizator zadržava pravo otkazivanja, prekida ili odlaganja Turnira u bilo koje vreme u slučaju više sile, okolnosti izazvanih pandemijom virusa Covid-19, nepredvidive situacije ili narušavanja sigurnosti učesnika Turnira ili trećih lica;

-U slučaju otkazivanja Turnira zbog navedenih razloga učesnici Turnira nemaju pravo na naknadu štete;

-Kotizacija nije podložna refundaciji. -Kotizaciju je moguće preneti na drugu osobu, ali nije moguće izvršiti povraćaj novca.

-Učesnici Turnira su saglasni da Organizator može bez naknade koristiti i javno objaviti u štampanom, zvučnom, slikovnom i video materijalu njihova imena i prezimena, fotografije, video materijale i druge podatke koje su mu učesnici dali na raspolaganje u svrhu promocije Turnira, kao i u svrhu promocije eventualnih budućih turnira sličnog tipa.


Autor: Marko Skorić Održavanje: od 19.06.2021. do 19.06.2021.

Još fotografija:

PODACI O ORGANIZATORU

Naziv Organizatora: Red Bull Srbija
Mesto: Novi Sad
Adresa:
Kontakt tel. #1:
Kontakt tel. #2:
Faks:
Mobilni telefon:
E-Mail adresa:
Web sajt: https://www.redbull.com/rs-sr/
Facebook:
Twitter:
Instagram:

PROČITAJTE JOŠ...