x

Nacionalni simpozijum - Vitamini i minerali 2017

Nacionalni simpozijum - Vitamini i minerali 2017

1. Akreditovani Nacionalni simpozijum - Vitamini i minerali održaće se u petak, 03. novembra 2017. godine, u Beogradu, u organizacij Udruženja Medapp i Bauder Medical Events Beograd


Ovogodišnji Nacionalni simpozijum - Vitamini i minerali, koji se održava pod sloganom “Antioksidativna mreža - pokretačka snaga zdravog života” održaće se u hotelu Jugoslavija (ul. Bulevar Nikole Tesle 3, Novi Beograd) u Beogradu, sa početkom u 08:00 časova.

Nacionalni simpozijum - Vitamini i minerali predstavlja poslovno - prijateljski skup, koji će okupiti eminentne predavače iz sveta medicine, farmacije i sporta, na kome će biti zastupljene teme vezane za zdrave stilove života i suplementaciju.

Simpozijum  je akreditovan Odlukom Zdravstvenog saveta Srbije za: lekare, stomatologe, farmaceute, biohemičare, medicinske sestre i zdravstvene tehničare, menadžment kompanija/ustanova, sportiste, sportske radnike i saradnike.

Simpozijum je podržan od strane Ministarstva zdravlja Rebublike Srbije i Gradskog sekretarijata za zdravstvo grada Beograda.


Napomena:
Prijava za učešće na simpozijumu je obavezna.
Više informacija o Nacionalnom simpozijumu - Vitamini i minerali možete dobiti putem telefona +381 66 83 01 461 i/ili i-mejl adrese info@baudermedical.rs

Autor: Marko Skorić Održavanje: od 03.11.2017. do 03.11.2017.

Još fotografija:

PODACI O ORGANIZATORU

Naziv Organizatora: Organizacioni tim simpozijuma
Mesto: Beograd
Adresa:
Kontakt tel. #1:
Kontakt tel. #2:
Faks:
Mobilni telefon:
E-Mail adresa: info@baudermedical.rs
Web sajt: http://vitaminiminerali.rs
Facebook:
Twitter:
Instagram:

PROČITAJTE JOŠ...