x

Novogodišnji Tibhar kup u stonom tenisu 2016

Novogodišnji Tibhar kup u stonom tenisu održaće se u subotu i nedelju, 17. i 18. decembra 2016. godine, u Novom Sadu, u organizaciji Gradskog stonoteniskog saveza Novog Sada, Stonoteniskog saveza Vojvodine i Stonoteniskog saveza Srbije, a pod pokroviteljstvom Grada Novog Sada, Gradske uprave za sport i omladinu i Pokrajinskog sekretarijata za sport i omladinu.


Ovogodišnji Novogodišnji Tibhar kup u stonom tenisu održaće se u maloj sali SPC Vojvodina u Novom Sadu, sa početkom u 09:00 časova, a u skladu sa pravilima Stonoteniskog saveza Srbije.

Programom Novogodišnjeg Tibhar kupa u stonom tenisu predviđena su sledeća takmičenja: Subota, 17.12.2016. godine - pojedinačno mini kadeti, pojedinačno mini kadetkinje, pojedinačno kadeti, pojedinačno kadetkinje; Nedelja, 18.12.2016. godine - pojedinačno mlađi kadeti, pojedinačno mlađe kadetkinje, pojedinačno juniori, pojedinačno juniorke.

Prijavljivanje zainteresovanih učesnika/ca za učešće na Novogodišnjem Tibhar kupu u stonom tenisu obavljaće se do 09.12.20116. godine, putem i-mejl adrese stsvnsad@gmail.com

Pravo učešća na Novogodišnjem Tibhar kupu u stonom tenisu imaće svi zainteresovani u nekoj od sledećih kategorija: A) Pojedinačno mini kadeti-kinje do 10 godina, rođeni 01. 01. 2006. i kasnije; B) Pojedinačno mlađi kadeti-kinje do 12 godina, rođeni 01. 01. 2004. i kasnije; C) Pojedinačno kadeti-kinje do 14 godina, rođeni 01. 01. 2002. i kasnije; D) Pojedinačno juniori-ke do 17 godina, rođeni 01. 01. 1999. i kasnije; uz plaćanje prijavnine u iznosu od 10 eura (u dinarskoj protivrednosti) za strane igrače, a 800 dinara za domaće igraće.

Za najuspešnije takmičare/ke Novogodišnjeg Tibhar kupa u stonom tenisu predviđene su sledeće nagrade: Pobednici po kategorijama i disciplinama dobijaju pehare, a plasirani od 1-4 mesta medalje, kao i prigodne poklone u sportskoj opremi oficijalnog sponzora.
Napomena:
* Takmičenje u kategoriji kadeta i kadetkinja pojedinačno je turnir A klase i boduje se za rang listu Srbije, dok se takmičenje u kategoriji mini kadeti i mini kadetkinje pojedinačno ne boduje za rang listu Srbije. * Takmičenje u kategoriji mlađih kadeta i mlađih kadetkinja pojedinačno, kao i junior i juniorki pojedinačno je turnir A klase i boduje se za rang listu Srbije.
* Kvalifikacioni deo turnira se igra po jednostrukom bod sistemu, u tri dobijena seta (best of five), svako sa svakim u grupi , dvoje prvoplasiranih iz grupa stiču pravo nastupa u glavnoj tabli (tako da prvoplasirani dirigovano idu na mesta nosioca, a za drugoplasirane će se žrebati).
* Organizator će, nakon prijava klubova, odrediti broj grupa i učesnika glavne table.
* Finalni deo turnira (glavna tabla) se igra po KNOCK OUT sistemu na ispadanje.
* Turnir se igra na 16 stolova firme JOOLA i sa lopticama TIBHAR ***
* Oba dana takmičenja, takmičari imaju pravo da se prijave i nastupaju samo u jednoj kategoriji.
* Prijavnina se uplaćuje na žiro račun Saveza: 160-921634-62 sa naznakom prijavnina, najkasnije do 09.12.2016. godine.
* Na takmičenje se mogu prijaviti samo uredno registrovani takmičari, koji su dužni da vrhovnom sudiji pokažu takmičarsku legitimaciju, sa uredno overenim lekarskim pregledom.
* Igrači koji ne budu imali uredne takmičarske legitimacije sa overenim lekarskim pregledom neće moći da nastupaju na takmičenju.
*  Igrači iz stranih klubova moraju sa sobom da imaju pasoše koje daju vrhovnom sudiji na uvid, a na takmičenju nastupaju na sopstvenu odgovornost.
* Klubovi iz inostranstva prijavninu mogu uplatiti na samom takmičenju pre njegovog početka.
* Prijavljeni igrači za koje nije uplaćena prijavnina neće biti žrebani, a svaki učesnik dobija jedan specijalni poklon paket organizatora.
* Žreb će se obaviti u prostorijama Stonoteniskog Saveza Vojvodine, Masarikova 25/1, 13.12.2016.god. (utorak), u 14h.
* Za sve što nije predviđeno propozicijama važe pravila stonoteniske igre.
* Organizator ima pravo tumačenja i eventualnih izmena i dopuna propozicija.


Program takmičenja:
Subota, 17. decembar 2016.
  • 09:00 - 19:00 - Takmičenje

Nedelja, 18. decembar 2016.

  • 09:00 - 19:00 - Takmičenje

 
Autor: Marko Skorić Održavanje: od 17.12.2016. do 18.12.2016.

Još fotografija:

PODACI O ORGANIZATORU

Naziv Organizatora: Gradski stonotesniski savez Novog Sada; Stonoteniski savez Vojvodine
Mesto: Novi Sad
Adresa:
Kontakt tel. #1:
Kontakt tel. #2:
Faks:
Mobilni telefon:
E-Mail adresa:
Web sajt: http://www.stsv.rs/
Facebook:
Twitter:
Instagram:

PROČITAJTE JOŠ...