x

Tatijana Rujević i Milovan Pantić pobednici memorijalnih turnira u Kragujevcu

Tatijana Rujević i Milovan Pantić pobednici memorijalnih turnira u Kragujevcu
Tatjana Rujević iz kostolačkog Rudara i Milovan Pantić  prvotimac Čačka, pobednici su „Memorijalnog kuglaškog turnira Ivana Markovic i Petar Kurtic-Kurta“ na kragujevačkoj kuglani. 

Milovan Pantić trijumfovao je u konkurenciji registrovanih kuglaša sa 601 oborenim čunjem. Drugo mesto osvojio je Jovan Kerečki (Crvena zvezda) sa 593 čunjeva, dok je treći bio Aleksandar Milinković reprezentaivac superligaša Kragujevca sa 586 čunjeva.

U kategoriji registrovanih kuglašica, slavila je Tatijana Rujević iz kostolačkog Rudara sa 554 čunja, ispred Ljiljane Kandić prvotimke superligaša Singidunuma iz Beograda sa 521 čunjem, dok je treća bila Suzana Radosavljević kuglašica superligaša EDB iz Beograda sa 501 čunjem.

U konkurenciji rekreativki (dva puta 30 hitaca u pune) prvo mesto osvojila je Slavica Kala iz subotičke „Toplane“ sa 328 oborena čunja, drugo mesto pripalo je Blanki Jelenić  iz „Beogradskih elektrana“ sa 306 čunja, dok je treća bila Milena Popadić iz Gradske uprave grada Kragujevc sa 304 oborena čunja.

U konkurenciji rekreativaca (120 hitaca) prvo mesto pripalo je Dušanu Ćuku iz „Beogradskih elektrana“ sa 554 čunja, drugi je bio Zoran Milijaš takođe iz  „Beogradskih elektrana“ sa 461 čunjem, dok je treće mesto zauzeo Stevan Đokić iz subotičke „Toplane“ sa 450 čunja.

U Organizacionom odboru bili su Siniša Stević, Dejan Milosavljević, Dragoslav Vuksanović i Slavoljub Bošković. Pomogli su i donatori Samostalni sindikat „Energetika“ d.o.o, Samostalni sindikat „Zastava-Oružje“, „Zastava-Oružje“ a.d. „Energetika“ d.o.o, Dunav osiguranje, „Pak promet“ (svi iz Kragujevca) i ISOPLUS (Beograd). 

Vredne organizatore i sjajne domaćine podržali su u priremi šestog „Memorijalnog turnira Ivana Marković“ i prvog „Memorijalnog turnia Petar Kurtic-Kurta“ (bili su objedinjeni) i Skupština grada Kragujevca, Kuglaški savez grada Kragujevca i Sportski centar „Mladost“ iz Kragujevca. 

Na turniru je učestvovalo ukupno 88 takmičara u četiri kategorije. Sudili su Vlada Đorđević, Miodrag Pešikan i Dragoslav Vuksanović.

Datum: 13.06.2018. Autor: Kuglaški savez Srbije

PROČITAJTE JOŠ...