x

Radnički dominirao protiv Izvora

Radnički dominirao protiv Izvora

Rukometašice Radničkog su u derbiju odloženog 15-og kola savladale ekipu prvoplasiranog Izvora rezultatom 32-27 (13-10). Izabranice trenera Radosavljevića su od početka granitnom odbranom i velikom željom za pobedom nagovestile konačan rezultat.Sjajnom odbranom su svele protivnice na samo 10 datih golova u prvom poluvremenu.

Na samom početku drugog poluvremena Tigrice su sa par ubitačnih kontranapada povele sa 6 golova razlike.Gošće su dva puta pripretile smanjivši na 3 gola prednosti,ali su se šampionke u tim trenucima znalački odbranile i preko raspoložene reprezentativke Sanje Radosavljević privele utakmicu kraju.

U redovima šampionki najefikasnija je bila Sanja Radosavljević sa 11 postignutih golova,pratila je Anđela Janjušević koja je na svoj konto dodala 8 golova.Naravno ne trebe zaboraviti i sjajnu Jovanu Risović na golu kao i sve ostale igračice koje su dale svoj pun doprinos sjajnoj igri i pobedi u vreloj atmosferi kragujevačkog Jezera.

Igrač utakmice – sanja Radosavljević

ŽRK Radnički - ŽRK Izvor  32:27 (13:10)
Kragujevac: Hala “Jezero”. Gledalaca : 700
Sudije: Vanja Antić,Jelena Jakovljević 
Sedmerci:  Radnički 5(4), Izvor 6(5)
Isključenja: Radnički 12 min, Izvor 10 min

Radnički  : Ćosić (odbrana), Petrović 3, Stojković, Prijović 4, Tanić,S. Radosavljević 11,N.Radosavljević Radović 4, Stajković, Lukić, Risović ( 11 odbrana),  Dukić 1, Tatar, Kulić, Todorović 1,Janjušević 8 .

Izvor : Kojić 1, Radoičić 3, Anić 1, Ilić 2, Rabata 2, Mrlješ 1, Tomković 2, Karić ( odbrana), Rajović 6, Grbić, Đoković, Kačarević ( odbrana), Danilović 7, Stefanović, Petrović 2..


U okviru poslednjeg 18-og kola Radnički gostuje u Novom Sadu ekipi Minaqua-Vojvodine u subotu 5.marta.


Datum: 03.03.2016. Autor: Saša Jančić

PROČITAJTE JOŠ...