x

Besplatan javni trening u Beogradu 24.09.2023. - Aktivnija Srbija

Besplatan javni trening u Beogradu 24.09.2023. - Aktivnija Srbija

Besplatan javni trening, Beograd, Ada Ciganlija, (12. Sajam sporta), 24. septembra sa početkom u 12:30 časova. Vežbajte sa nama!


Aktivnija Srbija je projekat koji okuplja stručnjake iz oblasti nutricionizma i sportske medicine, kao i brojne osobe iz sportskog i javnog živata, koje su voljne da svojim primerom daju putokaz svima koji žele da uvedu nove, zdrave navike u svoj život!


Projekat Aktivnija Srbija udružio je pod parolom “Udružimo se, vežbajmo zajedno i pokrenimo sve one koji to nisu mogli sami!” stručnjake iz raznih oblasti: Nutricionisti koji će svojim programima ishrane i savetima doprineti da učesnici postignu što bolje rezultate, jer je opšte poznato da ishrana i hidratacija ima veoma važnu ulogu kod aktivnih osoba; Priznati sportisti koji će imati ulogu promotera i bodriti sugrađane da se pridruže; Doktori specijalisti koji će govoriti o prednostima fizičke aktivnosti u prevenciji raznih bolesti; Mediji koji će svojom podrškom pomoći da za projekat čuje što više građana.


Projekat Aktivnija Srbija ima zadatak da podigne svest građana Srbije o značaju fizičke aktivnosti, o tome koliko je ona važna za očuvanje zdravlja, i koliko, na kraju krajeva, doprinosi lepšem i zdravijem životu. Projekat AS (Aktivnija Srbija) je osmišljen kao masovni javni trening na kom će sugrađani moći besplatno da vežbaju i biće organizovan u više gradova u Srbiji. Pored aktivnog druženja sa građanima, projekat Aktivnija Srbija trudi se da kod lokalne samouprave proširi vidike po pitanju zdravijeg i aktivnijeg načina života. 


Pravo učešća na javnom treningu Aktivnija Srbija imaće svi zainteresovani, uredno prijavljeni građani, psiho-fizički sposobni za ovakav vid aktivnosti.


Prijavi se


Prijavljeni vežbači dobijaju:

🎁 vredni pokloni za učesnike

🍏 Voćni pire – Nutrino lab

👕 majice

🌿 čajevi dr Josif Pančić

🏅 diplome za učesnike



🤾Igre bez granica

🧩 takmičenje u igrama “Aktivniji malci” od 5-11 god.


Datum: 13.09.2023. Autor: Aktivnija Srbija

PROČITAJTE JOŠ...