Logo - Savremeni sport.com


O nama  │ Kontakt  │  Mapa sajta 

s s    Početna  │ Vesti  │ Adresar  │ Kalendar  │ Galerija  │ Blog  │ Forum  │ Linkovi  │  

Početna >> Sportski kalendar >> Arhiva 2012 >> Beogradska Coca Cola biciklijada 2012


BEOGRADSKA COCA-COLA BICIKLIJADA 2012


    
 
Osma po redu, tradicionalna Beogradska Coca-Cola Biciklijada održaće se u nedelju 20. maja 2012. godine u Beogradu, u organizaciji Asocijacije Sport za sve Beograda i Skupštine grada Beograda, a pod generalnim pokroviteljstvom Coca-Cola Sistema.

Cilj  Beogradske Coca Cola Biciklijade jeste da promoviše rekreaciju i zdrav život, da ukaže da vožnja bicikla osim što doprinosi jačanju kondicije, može da doprinese smanjenju saobraćajnih gužvi u gradu, kao i da pošalje nekoliko značajnih poruka, između kojih su i:  "Biciklom kroz Beograd" kao promocija aktivnog i zdravog stila života; Promocija bicikla kao svakodnevnog prevoznog sredstva; Ekološka dimenzija rekreativnog biciklizma; Promocija postojećih i izgradnja novih biciklističkih staza; Turistička promocija Beograda "Beocikl".

beogradska-coca-cola-biciklijada-2012

Ovogodišnja Beogradska Coca Cola biciklijada koja važi za jednu od najmasovnijih sportsko-rekreativnih manifestacija grada Beograda i ovog proleća okupiće ljubitelje biciklizma i zdravog načina života u laganoj vožnji gradskim ulicama. Očekuje se da se profesionalnim biciklistima, koji će biti na čelu kolone, priključi više hiljada građana svih uzrasta, kao što je bio slučaj i prethodnih godina. 

Programom manifestacije Beogradske Coca Cola biciklijade predviđena je lagana vožnja gradskim ulicama, sa početkom u 11 časova, na relaciji od Trga Republike (start) do Ade Ciganlije (cilj) gde će biti postavljena glavna bina na kojoj je planiran zabavno-muzički program, kao i tredicionalna lutrija na kojoj će oni najsrećniji imati prilike da osvoje bicikle, turistička putovanja i druge vredne nagrade.

Pravo učešća na Beogradskoj Coca-Cola biciklijadi imaće svi zainteresovani koji se osećaju psiho-fizički sposobnim za ovakav vid aktivnosti.

Prijavljivanje zainteresovanih učesnika/ca za učešće na Beogradskoj Coca Cola Biciklijadi obavljaće se putem e-mail adrese sportaso@sbb.rs i/ili fax-a na broj 011/ 2 643 296.


Foto galerija:

beogradska-coca-cola-biciklijada-2013-20-mala.jpg
beogradska-coca-cola-biciklijada-2013-34-mala.jpg
beogradska-coca-cola-biciklijada-2013-73-mala.jpg

 

Naziv događaja: Beogradska Coca Cola biciklijada
Datum održavanja: 20. maj 2012
Mesto održavanja: Beograd
Organizator: Asocijacija sport za sve Beograd
Web: www.sportforall.org.rs
Autor: Marko Skorić


 

 

 

 

 

 

Najave sportskih manifestacija možete slobodno preuzeti i objaviti, uz obavezno navođenje Autora najave i Izvora: Savremeni sport.com.

 
 
Na vrh strane


 
   KOMENTARI NA TEKST...


07.04.2012 - Milutin Kotarac  

Podržavam masovnost biciklista na ulicama Bgd. Samo napred, biće nas sve više. Pozdrav


17.05.2012 - Zorica Cvijanovic  

Moja porodica i ja svake godine obavezno ucestvujemo podrzavama akciju

19.05.2012 - Slobodan Milic  

Ovo mi je sesto ucesce na Beogradskoj Coca Cola biciklijadi na koju dolazim biciklom iz Obrenovca.

Biciklom kojim dolazim presao sam preko 16 000 km po Srbiji, Hrvatskoj, Bosni i Hercegovini, Makedoniji, Grckoj i Bugarskoj obisavsi skoro 100 (tacnije 95) manastira SPC i nekoliko desetina starih crkava SPC, (nepriynate) MPC i BPC.

19.05.2012 - Bozidar Stojanovic  

Ucestvujem od samih pocetaka ali nikako da to bude bas masovno (npr.madrid 100000). Drugo:trasa je sada malo duza nego ranije ali bi trebala biti jos duza sa obuhvatanjem vise opstina.
Treba nastaviti; samo napred


Ostavite Vaš komentar

 

(polja obeležena sa * su obavezna i morate ih popuniti)

Vaše ime i prezime*:


Zanimanje:


Adresa:


Telefon:


E-mail*:


Web adresa :


Vaš komentar na tekst *:


Želite li da primate obaveštenja o novostima
sa Savremeni sport.com putem e-maila *:


(Svaki 50-ti posetilac koji se registruje da prima novosti putem e-maila na poklon dobija majicu po izboru sa logom Savremeni sport.com)

...

 


   POGLEDAJTE JOŠ I...


Rtanjski maraton 2012
Beogradski maraton 2014
Beogradska biciklijada 2014
Beogradski teniski festival 2012
Biciklistička trka Dunavski kup 2012
Preporučite sportsku manifestaciju   AKCIJE


Sportski adresar
Zanimaju Vas informacije o određenom sportskom subjektu (klubu, organizaciji, savezu, društvu, firmi.), najpre pogledajte i potražite da li se možda već nalazi u okviru našeg Sportskog adresara...


Sportski kalendar
Zanimaju Vas informacije o određenoj sportskoj manifestaciji (turniru, prvenstvu, akciji, seminaru, itd.), pogledajte najave aktuelnih sportskih manifestacija u okviru našeg Sportskog kalendara...


Postanite saradnik
Ako podjednako volite sport i da pišete o njemu, odnosno znate nešto novo i zanimljivo o nekoj sportskoj temi,  a uz to želite da svoje znanje iz oblasti sporta nesebično podelite sa drugima, javite nam se. Čekamo Vas!

Medijsko partnerstvo
Ukoliko vodite neku sportsku organizaciju (savez, klub, asocijaciju i sl.) ili ste organizator neke sportske manifestacije (turnir, akcija, seminar, sl.) i želite da je medijski promovišete, odnosno sa njom upoznate širu javnost, Savremeni sport.com može postati Vaš Medijski partner...

Foto galerija
Osetite deo atmosvere sa najzanimljivijih već održanih sportskih manifestacija putem slika koje smo zbog Vas zabeležili u okviru Foro galerije...

Besplatan sport
Zanimaju Vas besplatne sportske aktivnosti. saznajte sve o besplatnim sportskim sadržajima u okviru akcije Besplatan sport...


    E-MAIL LISTA

 
Ukoliko ste zainteresovani za neku specifičnu oblast sporta na našem internet portal, prijavite se na našu mail listu i bićete blagovremeno obavešteni o novostima iz te oblasti...
vidi opširnije

Od sada nas možete pratiti i putem
 
s
Facebook-a s Twitter-a  
 
gplus-16
Google +     Uslovi korišćenja           Pravna pouka          Često postavljana pitanja          Saradnici          Marketing    
                                                                               
Copyright 2007 - 2014 © Savremeni sport.com