Logo - Savremeni sport.com


O nama  │ Kontakt  │  Mapa sajta 

s s    Početna  │ Vesti  │ Adresar  │ Kalendar  │ Galerija  │ Blog  │ Forum  │ Linkovi  │  

Početna >> Sportski kalendar >> Arhiva 2011 >> Fruškogorski maraton 2011


FRUŠKOGORSKI MARATON 2011


    
 

Trideset i četvrti po redu, tradicionalni "Fruškogorski maraton" održaće se u subotu i nedelju, 07. i 08. maja 2011. godine, na Fruškoj Gori (Popovica - Sremska Kamenica), u organizaciji Planinarskog sportskog društva Železničar iz Novog Sada.

Fruškogorski maraton predstavlja manifestaciju koja se tradicionalno održava jednom godišnje od 1978. godine, traje dva dana i na njemu svake godine učestvuje više hiljada ljudi.

Fruskogorski_maraton_2010Ovogodišnji "Fruškogorski maraton" namenjen je planinarima, maratoncima, planinskim biciklistima, ljubiteljima prirode i zaljubljenicima u Frušku Goru, koji će imati priliku da poboljšalju svoju psihofizičku kondiciju, da pobede sebe, odnosno da dokažu sebi da mogu da se izbore sa psihičkim izazovima i fizičkim naporima, i započnu bitku za zdrav život.

Start i cilj Fruškogorskog maratona predviđen je u vikend naselju Popovica (Sr. Kamenica) koje je udaljeno 10km od Novog Sada (5 km od Sremske Kamenice). Na startu maratona, koji je predviđen za subotu, 07. maja 2011. godine u 09 časova, svi prijavljeni učesnici dobiće knjižicu sa svoim imenom koja će služiti za overavanje na kontrolnim tačkama.

Učesnici ovogodišnjeg Fruškogorskog maratona moći će da se opredele za jednu od više ponuđenih staza koje su trasirane po brdovitom šumskom pojasu Fruške Gore, koja se nalazi samo na korak od užurbanog i nervoznog grada, među kojima su: staza Ultra Maratona (102,750 km), staza Zapadnog Velikog Maratona (86,840 km), staza Istočnog Velikog Maratona (82,930 km), staza Zapadnog Srednjeg Maratona (58,310 km), staza Istočnog Srednjeg Maratona (57,550 km), staza Zapad - Zapad Malog Maratona (33,580 km), staza Istočnog Malog Maratona (33,120 km), staza Zapadnog Malog Maratona (32,930 km), staza Zapadnog Pripravničkog Maratona (19,905 km), staza Zapad-Zapad pripravničkog maratona (19,820 km), staza Istočnog Pripravničkog Maratona (17,210 km). Za najmlađe učesnike je predviđena staza Radosti i Zadovoljstva (3.520m).

Fruskogorski_maraton_2011_2

Pravo učešća na maratonu imaće svi zainteresovani stariji od 18 godina (lica mlađa od 18. godina moraju biti u pratnji starije punoletne osobe), koji se osećaju psiho-fizički spremnim za ovakvu avanturu.

Prijavljivanje za ovogodišnji maraton će se obavljati na startu pred sam početak maratona. 

 

Foto galerija:

fruskogorski-maraton-2012-23-mala
fruskogorski-maraton-2012-39-mala
fruskogorski-maraton-2012-80-mala


 

Naziv događaja: Fruškogorski maraton
Datum održavanja: 07. - 08. maj 2011
Mesto održavanja: Fruška Gora
Organizator: PSD Železničar
Autor: Marko Skorić


 

 

 

 

Najave sportskih manifestacija možete slobodno preuzeti i objaviti, uz obavezno navođenje Autora najave i Izvora: Savremeni sport.com.

 
 
Na vrh strane


 
   KOMENTARI NA TEKST...


26.04.2011 - Radenko Kozomara

Pozdrav,

Vidim, piše da maraton na Fruškoj Gori počinje u 09:00h 7.maja a šta se dešava 8.maja? Jel sve ide isto ili nešto drugo...?
Hvala unapred.


26.04.2011 - Marko Skorić

Koliko sam ja upoznat zvaničan start Fruškogorskog maratona je u subotu, 07. maja 2011. u 09 časova... završetak maratona za učesnike na kraćim stazama je istog dana, dok učesnici koji idu na duže staze (preko 100km) završavaju u nedelju 08. maja.

Za više informacija najbolje da posetite zvaničan sajt organizatora: www.psdzeleznicarns.org.rs

Pozdrav


Ostavite Vaš komentar

 

(polja obeležena sa * su obavezna i morate ih popuniti)

Vaše ime i prezime*:


Zanimanje:


Adresa:


Telefon:


E-mail*:


Web adresa :


Vaš komentar na tekst *:


Želite li da primate obaveštenja o novostima
sa Savremeni sport.com putem e-maila *:


(Svaki 50-ti posetilac koji se registruje da prima novosti putem e-maila na poklon dobija majicu po izboru sa logom Savremeni sport.com)

...

 


   POGLEDAJTE JOŠ I...


Noćni maraton 2012
Rtanjski maraton 2012
Fruškogorski maraton 2012
Fruškogorski MTB maraton 2012
Fruškogorski planinarski maraton 2013
Preporučite sportsku manifestaciju   AKCIJE


Sportski adresar
Zanimaju Vas informacije o određenom sportskom subjektu (klubu, organizaciji, savezu, društvu, firmi.), najpre pogledajte i potražite da li se možda već nalazi u okviru našeg Sportskog adresara...


Sportski kalendar
Zanimaju Vas informacije o određenoj sportskoj manifestaciji (turniru, prvenstvu, akciji, seminaru, itd.), pogledajte najave aktuelnih sportskih manifestacija u okviru našeg Sportskog kalendara...


Postanite saradnik
Ako podjednako volite sport i da pišete o njemu, odnosno znate nešto novo i zanimljivo o nekoj sportskoj temi,  a uz to želite da svoje znanje iz oblasti sporta nesebično podelite sa drugima, javite nam se. Čekamo Vas!

Medijsko partnerstvo
Ukoliko vodite neku sportsku organizaciju (savez, klub, asocijaciju i sl.) ili ste organizator neke sportske manifestacije (turnir, akcija, seminar, sl.) i želite da je medijski promovišete, odnosno sa njom upoznate širu javnost, Savremeni sport.com može postati Vaš Medijski partner...

Foto galerija
Osetite deo atmosvere sa najzanimljivijih već održanih sportskih manifestacija putem slika koje smo zbog Vas zabeležili u okviru Foro galerije...

Besplatan sport
Zanimaju Vas besplatne sportske aktivnosti. saznajte sve o besplatnim sportskim sadržajima u okviru akcije Besplatan sport...


    E-MAIL LISTA

 
Ukoliko ste zainteresovani za neku specifičnu oblast sporta na našem internet portal, prijavite se na našu mail listu i bićete blagovremeno obavešteni o novostima iz te oblasti...
vidi opširnije

Od sada nas možete pratiti i putem
 
s
Facebook-a s Twitter-a  
 
gplus-16
Google +     Uslovi korišćenja           Pravna pouka          Često postavljana pitanja          Saradnici          Marketing    
                                                                               
Copyright 2007 - 2014 © Savremeni sport.com